Voorgerechten
Jackfruit avocadosalade
.
(vegetarisch) met huisgemaakte, gefermenteerde groenten
Gedroogde ham
.
van het Limburgse kloostervarken met Oude Rotterdammer en groene kruiden-eiersalade
Mootje gestoomde zalm
.
met saffraansaus op een salade van zeewier en jonge sla
Tussengerechten + 5,25
Dagsoep
.
Dagelijks wisselende soep en krokante toast
Frambozensmoothie
.
Rood fruit, Frambozensiroop, Slushed ice, Wodka
Hoofdgerechten
No chickencurry
.
(vegetarisch)vegetarische “kipstuckjes” met kerrie masala, groentemix en pandanrijst
Kabeljauwfilet
.
met grove mosterd en citroen uit de oven en een puree van paddenstoel en knolselderij
Kip in het pannetje
.
mals gemarineerd kipfilet, pindasaus, kruidige groentemix, pandanrijst
Nagerechten
Dessert van de dag
.
spetterend wisselend dessert
Koffie/thee
.